Laatste nieuws

ABU Uren periode 5

Uren en omzet uitzendbranche periode 5  – 2019 (week 17 – 20)

Aanbrengbonus

Help jij ons mee om de juiste medewerkers voor onze opdrachtgevers te vinden!? En wil je hiermee een leuke bonus verdienen? Download onderstaand bestand voor de regels en voorwaarden. https://flexurity.nl/wp-content/uploads/2016/06/aanbrengbonus.pdf

De gelukkige winnaar van onze laatste actie, de Makita schroefmachine,  uitgereikt door Pieter aan onze Flexurity medewerker!

ABU-Uren Periode 4-2019

Uren en omzet uitzendbranche / periode 4 2019 (week 13 – 16) In deze periode daalde het aantal uren met 6% en de omzet daalde met 3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Omdat deze periode één werkbare dag meer telde dan dezelfde periode vorig jaar, is er een correctie toegepast. De ontwikkelingen per…

Onze Backoffice wordt versterkt!

Ons BackOffice-team in Hoevelaken is per vandaag uitgebreid met onze nieuwe collega Marlon Huppertz. We wensen Marlon heel veel werkplezier en succes in haar functie bij Flexurity!

Wij zijn verhuisd!

Flexurity is verhuisd. Sinds vandaag, 29 april 2019, betrekken wij ons nieuwe pand aan de Wel 38 te Hoevelaken. Het pand is ongeveer 300 meter verwijderd van ons oude pand. We hebben aan de Wel veel meer ruimte om onze groei te gaan realiseren. Met een grote hal voor alle gereedschappen, auto’s en kleding naast…

Flexurity breidt per 23 april verder uit!

Oana is een native Roemeense die ons team gaat versterken in de communicatie met onze Roemeense vakkrachten. Ze begint op dinsdag 23 april en gaat zich bezighouden met recruitment, selectie en met communicatie met onze Roemeense collega’s. We zijn erg blij met haar komst en wensen haar veel succes.

Nieuw in ons team: Simone Oldewarris

Vandaag bij ons gestart onze nieuwe recruiter: Simone Oldewarris. Simone gaat zich vooral bezighouden met het aantrekken van nieuwe vakkrachten in de bouw en techniek. Simone werkt op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag. Voor vragen is Simone te bereiken via het nummer: 033-25333560. Veel succes Simone!

Flexurity groeit maar door!

Flexurity begint ook dit jaar weer met een mooie groei. Ed Poelstra gaat het team Heerenveen versterken en zich bezig houden met het wegzetten van vakkrachten bij zowel onze bestaande, maar vooral ook nieuwe klanten. Ook Ed is binnenkort te bewonderen op onze teampagina. We wensen Ed heel veel succes!

Jaarcijfers 2018

Jaarcijfers uitzendbranche 2018 De uitzendbranche is in 2018 gegroeid ten opzichte van 2017.