WERKGEVERS

Bent u op zoek naar gemotiveerde vakmensen? Het vinden en inzetten van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is ons dagelijks werk. Door onze ervaring in de markt en ons ruime aanbod van vakmensen, die we stuk voor stuk persoonlijk kennen, vinden we vrijwel altijd de juiste vakman waarnaar u op zoek bent.

Korte lijnen Door intensief persoonlijk contact met onze medewerkers en opdrachtgevers weten we veelal de juiste match te maken. Ook tijdens de werkzaamheden onderhouden we korte lijnen met onze mensen en de opdrachtgever waar zij werkzaam zijn. Niet alleen vanachter het bureau, maar liever op de bouwplaats of andere werkplek waar onze mensen actief zijn.

Risico’s uit handen Flexurity neemt u graag het werk uit handen. Met een open en heldere communicatie bouwen we aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. ‘Afspraak is afspraak’ is de basis voor een intensieve samenwerking. We werken servicegericht en beschikken uiteraard over alle relevante lidmaatschappen en certificeringen: ABU, VCU, NEN 4400-1 en SNF.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op. We komen graag eens kennis maken!