´Groot in persoonlijkheid

Flexurity is al ruim 12 jaar actief als technisch uitzendbureau voor uitvoerend personeel. Onze kracht zit hem in persoonlijk contact met onze medewerkers, kennis van de markt en onze flexibiliteit. Hierdoor kunnen we razendsnel schakelen en weten we de juiste vakmensen aan onze opdrachtgevers te koppelen.
Van klein kantoor zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau met meerdere vestigingen en landelijke dekking.

Ervaring
Ons personeel heeft grote affiniteit met personeelsbemiddeling. Gezamenlijk hebben we bij Flexurity meer dan een halve eeuw ervaring aan boord met het uitzenden en detacheren van technisch personeel. Je vindt bij ons dan ook geen jonge schoolverlater die je vertelt wat je moet doen, maar je zit aan tafel met een gedreven en ervaren kracht die weet waarover hij praat.
Kortom, serieuze gesprekspartners zowel voor personeel als voor opdrachtgevers.

Groei
Flexurity is in 2006 gestart door de huidige eigenaren Edwin Klave en Rob Grijpink. Het kantoor in Hoevelaken fungeert nog steeds als hoofdkantoor, maar zowel het personeel als de vestigingen hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt. Vanuit vestigingen in Heerenveen, Schiedam hebben we in Nederland een landelijke dekking. Om indien nodig een beroep te kunnen doen op gediplomeerde en ervaren technische krachten uit o.a. Duitsland en Roemenië, hebben we ook hier kantoren. Maar hoe groot we ook gegroeid zijn, het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij ons personeel en hun opdrachtgevers, daar waar we groot mee zijn geworden, is nooit veranderd!
Maak hier kennis met ons professionele team.